Son Yorumlar

Film Bilgileri

İyi Seyirler...

Film Adı : Böbreğimi Satmak İstiyorum- Böbrek Satışı İlanları
Kategori : Haberler, İlginç
İzlenme : 449
Etiketler : , , , , , ,

muart

4 Mart 2011 10:01

a rh negatif kan gurubundayım böbregimi satmak istiyorum 05467736649


Çaresiz

9 Mart 2011 23:35

Merhabalar,ciddi ve acil ihtiyacı olan kişilere masrafları karşılamaları halinde böbreğimi verebilirim..ciddi anlamda ilgilenenler (kan gurubu: 0 Rh + ) – (tusebat@hotmail.com )-( 0.505.4411646 ) lütfen ulaşsın detayları görüşürüz…


hakan

21 Mart 2011 09:35

böbreğimi satmak istiyorum.30 yaşıdayım.B rh + kan gurubum.içki sigara hiç kullanmadım.


kaderim

9 Nisan 2011 11:24

hoş geldiniz öncelikle arkadaşlık teklifimi kabul ettiğiniz için teşekkür ederim kendim emekliyim. ama ailem dağıldı. bir kızım var yüksdekpkulda okuyor benim amacım hem arkadaşlık hemde sizin yakınınzın böbrek veya karaciğer hastası olan varsa bana ve yakınlarınıza yardımcı olmanız için ben böbreğimin tekini yada karaciğerimin bir ksımını verecem tabiiki bir ücret mukabilinde bunu yapmamda amacım çok aşırı borcum olmasından yaklaşık 90.000 tl borcum var bir yakınızın diyelize giren hastası varsa beni arasın kan gurubuym 0 rh + dir ben 90.000 tl ye böbrek yada karaciğerimi verecem


ali

2 Haziran 2011 12:54

boy 178 kılo 76 yas23 0rh+ gayet saglıklıyım böbregimi satmak istiyorum 5436095262


birol

10 Haziran 2011 21:36

kan gurubum 0 rh + gayet sağlıklıyım elimde raporlarım var + gurubu herkese böbeğimi verebilirim çok acil böbreğimi satıyorum 65.000 tl borcum var 70.000 tl yi veren herkese böbreiğimin birini veriirim karaciğerimden de parça veiririm aynı fiyata 05345624108 den bana ulaşabilirisniz


baran

16 Haziran 2011 10:05

slm arkadaşlar ihtiyaçtan dolayı böbreğimi satmak isitiyorum 05365035923


metin21

18 Haziran 2011 14:26

ÇOK ACİL OLARAK BÖBREĞİMİN BİRİNİ SATMAK İSTİYORUM 0 Rh POZİTİF SAGLIKLIYIM SİGARADAN BAŞKA ALIŞKANLIĞIM YOK…05382823819,,05417261377….LÜTFEN YARDIMCI OLUN KİMSE KEYFİNDEN BU YOLA BAŞVURMUYOR ONUN İÇİN LAZIM OLAN ARASIN GIRGIR GECİP ALAY ETMEK İÇİN ARAMASINLAR LÜTFEN


kenan

23 Haziran 2011 13:57

cok acil ve uygun fiyata verecegim numaram 05319683526


hakan

23 Haziran 2011 20:41

Allah’ın verdiği bu vücudu kötüye kullanmak istemiyorm,Allaha dua etmekten hiç vazgeçmedim.bütün işlerim ters gidiyor,avukatlar icra kağıtlarını gönderiyorlar,başka çare bulamıyorum.Böbreğimi satabilecekmiyim?


kenan

29 Haziran 2011 15:26

Çeşitli sebeplerden dolayı bende böbreğimi bana maddi konuda yrdım edebilecek birisine bağışlamak istiyorum . sağlığım gayet iyi ARH(+) cagrisapka@hotmail.com yada 05388354377 den ulaşa bilirsiniz .allah herkese yardimci olsun


haykoo

2 Temmuz 2011 16:17

bobregımı satıyorum b + kan gurubum 0535 052 34 27


birol

3 Temmuz 2011 17:08

gayet sağlıklıyım hastaneden raporlarım var yasalara uygun olarak böbreğimin birini ve karaciğerimin bi,r kısmını her birinin değeri 75.000 tl den satabilirim mecburum ailem dağıldı bankalardan kaçıyorum sürrekli kızımın dahi yurt parasını yatıramıyorum çok kötü durumdayım kan gurubum 0 rh + doku uyumu yüksektir ama acil arayın


soner akbasak

8 Temmuz 2011 17:36

acilen böbreğimi satıyorummm kan grubum 0 rh + bekliyorummm yada 05393786164 05424222812 acilen bekliyorumm istanbuldayım


eren

8 Temmuz 2011 19:59

massı sıkıntılarımımsan dolaytı bobregımı satmak ıstıyorum bunu ıçın ılan vermek ıstıyorum bana ulaşmak ıçın mail adresıme mail atabılırler


birol

9 Temmuz 2011 15:52

ben birol çok acele böbreğimin tekini satmak istiyorum 0 rh + kan gurubum çok sağlıklıyım içki sigara asla kullanmam dokularım her + gurubuna uyuyor sağlık raporumda var kredi kartlarıma çok borcum var ALLAH rızası için acele edin ailem dağıldı kızımı okutamıyorum oğlumda perişan aptallaştım iyice allahını seven böbreğim 70.000 tl dir karaciğerimin bir parçasınıda aynı fiyata satarım


yralı

9 Temmuz 2011 17:17

böbreğimi satmak istiyorum borcum çok 4 bin tele borcum var 1 aydır dışardayım borçdan dolayıda babam evden kovdu napim hırsızlıkmı yapim ben böbreğimi kesin satmak istiyorum ben ab rh kanım 0534 287 26 74 arıyacakları bekliyorum


batuhan

10 Temmuz 2011 16:41

böbregimi satıyorum kan gurubum arh pozitif ilgilenenler arasın numaram 05350536209


sonerakbasak

11 Temmuz 2011 18:13

acil o rh+ kan grubummm böbreğimi satıyorummm istanbulda ikamet ediyorummmmm acil ama çok acil ulaşsın ciddi alıcılar tel numaram 05393786164 aramadan önce tanıtıcıı msj atın lütfen


arda

15 Temmuz 2011 19:11

böbreğimi satmak istiyorum kan gurubum ::: A RH+ ACİL 05065100100


DELİPOYRAZ

31 Temmuz 2011 08:43

bende böbregimi satmayı büşünüyorum alıcı çıkarsa 0507 227 95 32 numaramda


serseri1982dr

1 Ağustos 2011 03:11

28 yaşındayım, sağlıklıyım, ama intaharın eşindeyim. 4 yaşında 1 oğlum var 40 günlükte bir kızım var. bir hata yaptım birine güvendim 150.000,00 tl borcum var arayın görüşelim devlet hastanesi veya özel hastane ama eskişehirde olmak kaydıyla böbreğimi satmak istiyorum donerleri nasıl oluyor uyum aşaması nasıl oluyor bilmiyorum ama 150.000 tl bana verin ve hastane masraflarını karşılayın böğreğimi vermeye razıyım hiç alkol kullanmadım, düzenli ve sağlıklı beslenirim , yediğime içtiğime dikkat ederim böbreğimi satmak istiyorum ararsanız görüşürüz ama resmi hastane aracılığıyla olur risk almam bir şans deyip ilan veriyorum. 0 536 841 24 15 birgün böbreğe ihtiyacım olsa bile kanımın son damlasına kadar helal olsun.


perişan

4 Ağustos 2011 00:20

böbregimi satmak istiyoum acil paraya ihtiyacım var hacizlik bi durumdayım ALLAH rızası için bana yardımcı olun yaşım 28 ewliyim 1.5 yaşında kızım var ama perişan bi haldeyim :((


tolgahan

15 Ağustos 2011 00:53

ben yas27 bobrehumu satmak ısyıyorum fıyat 80bın cıttı olanlar arasın 05427428068


doğan

16 Ağustos 2011 15:57

ben doğan çok acil böbregimi satmak istiyorum ciddi alıcılar arasın 0507 725 86 38


doğan

16 Ağustos 2011 15:57

ben doğan çok acil böbregimi satmak istiyorum ciddi alıcılar arasın 0507 725 86 38


hhh

26 Eylül 2011 04:14

merhaba ben mahsum 27 yaşında sağlıklı bir gencim bu sayfaya ihtiyacı olan biri için para karşılığı olmaksızın böbreğimi bağışlamak istediğimi yazmak isterdim ama maalesef hayat bi takım darbeler vurdu bana ve acil olarak 150.000 tl ye ihtiyacım oldu… ihtiyaç sahipleri bana cokzorbiseybu@hotmail.com adresinden ulaşabilirler… herşeyin gizli kalması dileğiyle iyi günler


deli kadir

28 Eylül 2011 22:14

paraya acil ihtiyacım var ve böbreğimi satmak istiyorum


Hakan

12 Ekim 2011 12:14

0rh+ BÖBREĞİMİ SATMAK İSTİYORUM 0542 218 5575


erdi

19 Ekim 2011 16:15

ben bu duruma düşmeyi hiç istemezdim ama yapacak bişey yok.allah kimseyi çaresiz bırakmasın.acilen satmak istiyorum böbreğimi.23 yaşındayım.gerçekten alıcılar arasın lütfen 05332082870


savas50

24 Ekim 2011 11:05

ben savas paraya ihtiyacım var 25 yaşındayım böbreğimi satmak istiyorum:ihtiyacı olanlar bana bu numaradan ulaşsın:::0536 881 36 52 0536 881 36 52


savas34

24 Ekim 2011 11:08

ben savaş istanbulda oturuyorum böbreğimi satmaya karar verdim yaş.25 çok sağlıklı biriyim sporla uğraşıyorum ama paraya ihtiyacıdan dolayı satmak istiyorum 0536 881 36 52 >>0536 881 36 52


Akın

24 Ekim 2011 20:37

Çok zor durumda olduğum için malesef böbreğimi satmak istiyorum BRh+


enver receb

1 Kasım 2011 13:10

iyi


murat akyol 05427396450

13 Kasım 2011 03:20

28 yasındayım birikmiş borçlarım ve bankada hacizde olan kredim var ….. cocuklarımın gelecegi buna baglı ödeyemezsem hapse girecegim ve işimden olacagım..bu yüzden böbreğimin biri satmak istiyorum..başka çıkar yolum kalmadı.bana bu konuda ulaşmak isteyenler muratakyol84@hotmail.com adresimden veya 0542 739 64 50 cep numarasından arayabilirler…her insanın başına gelebilecek bi olay …dar günümde arkadaşım dediklerim yok oldu ki ben onların hayatlarını kurtarmak için neler yapmıştım.murat akyol


yanlız adam

1 Aralık 2011 13:44

acıl böregımı satmak ıstıyorum brh saglıklıyım 25 bıne verıcem 0553 261 87 62


fırat aksu

4 Aralık 2011 13:30

böbreğimi ihtiycı olana vermek istiyorum ihtiyacı olana bana ulaşsın 0534 521 75 13


gariban

18 Aralık 2011 14:11

BEN 1981 DOĞUMLUYUM AB rh+ EĞER BÖBREĞİMİ SATAMAZSAM İNTİHARI BİLE DÜŞÜNÜYORUM ÇOK ZOR DURUMDAYIM NE OLUR BU SESE KULAK VERİN MAİLİM loveboyy@hotmail.com


umut

19 Aralık 2011 13:20

böbrek


umut

19 Aralık 2011 13:22

böbrek satışı


ismail

16 Ocak 2012 20:40

paraya ihtiyacım var acilen böbregimi satmak zorundayım 18 yaşındayım içkim sigaram yok gayet saglıklıyım ilgilenlerin dikkatine


çorumlu19

17 Ocak 2012 16:37

çok acıl paraya ihtiyacım var böbrehimi satcam ılgılen.lerın tel beklıyorum 0541 325 99 19


sarac16

25 Ocak 2012 14:56

acilen böbreğimin birisini satmak istiyorum ilgilenenlerin 05423157871 araaamaları
kan gurubum 0Rh+


boçlu

29 Ocak 2012 16:22

Böbreğimi satmak istiyorum 0 532 646 65 42 A (RH) + Pozitif


Rumuz

7 Şubat 2012 13:23

ben böbregimi satmak istiyorum yasım 20 hiçbir rahatsızlıgım yok bana ulasın satmak istiyorum ihtiyacım var paraya


Rumuz

7 Şubat 2012 13:26

yasım 30 böbrek rahatsızlıgım yok satmak istiyorum ev almak için


Rumuz

7 Şubat 2012 13:29

ben 35 yasındayım 3 tane küçük cocugum var kocam cezaevinde bakanım yok satıp ev almak istiyorum


efe25

10 Şubat 2012 14:49

29 yaşın da 0 rh ( ) kan gurubum ihtiyaçtan dolayı böbrek veya karaciğerimi satmak istiyorum ilgilenenler 05365898689 nolu telefonda yada efe25_1982hotmail.com adresinden ulaşabilirler


efe25

10 Şubat 2012 14:49

29 yaşın da 0 rh (+ ) pozitif kan gurubum ihtiyaçtan dolayı böbrek veya karaciğerimi satmak istiyorum ilgilenenler 05365898689 nolu telefonda yada efe25_1982hotmail.com adresinden ulaşabilirler


gökhan acar

15 Şubat 2012 15:43

arkdaslar gecım sıkıntımdan dolayı böbregımı satmak ıstıyorum fakat ne sekılde uyar derecelerını bılmıyorum sadece kan grubum 0+rh pozıtıftır uygun fıyatta verıcegım bılgınıze tel 0542 237 28 79 gokhanacar_5454@hotmail.com iiyi gunler


mert

17 Şubat 2012 03:00

bobremı satmak ıstıyorum 22 yasındayım sıgıra kullanıyorum ama bu yasıma kadar herhangı bı saglık problemım olmadı tel 0534-247-0198


kemal

26 Şubat 2012 18:12

lütfen çok zordurumdayım maddi olarak meslek yok kiracıyım borçlardan dolayı böbreğimi ilğimi karaciğerimi satıyorum mecburum B RH POZİTİF kangurubum 0535 325 56 18 lütfen yardımcı olun


enis

1 Mart 2012 12:34

böbreğimi satmak istiyorum 40 bin tl istiyorum ilgilenenler arasın 05327825707


Muratcemalpehlivan

9 Mart 2012 21:53

Böbregimi acilen satiyorum 0 rh pozitif icki ve sigara kullanmadim.borclarim çok daraltti.0542 414 06 82


serkan

20 Mart 2012 19:03

İnanılmaz derecede borca battım. Nefes alamıyorum. Hiç bir carem kalmadı böbreğimi satmaktan başka.Böbreğimin tekini satıyorum. A rh + kan grubum. sigara, içki kullanmıyorum. İlgilenen kişilerin mail atıp benimle temasa geçmelerini rica ediyorum.

reelstory@hotmail.com


harun

8 Nisan 2012 18:10

30 yaşındayım hiçbir sağlık problemim yok.kan grubum b (rh) pozitif bende böbreğimi satmak istiyorum.ilgilenenler cep tel den ulaşabilirler. 0506 384 47 96


metin

10 Nisan 2012 17:03

33 yaşında BR+ kan gurubuyum böbreüğimi uygun birine 25000 tl vermek istiyorum istiyenler 0535 359 54 06 dan bana ulaşabilirler


metin

14 Nisan 2012 14:53

33 yaşında Br böbreğimi uygun birine bağışlamak istiyorum ilgilenenler 0535 359 54 06 da veya met-ber-12@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler


metin

14 Nisan 2012 14:54

33 yaşında Br4 pozitif böbreğimi 25000 tl ye vermek istiyorum ilgilenenler 0535 359 54 06 dan veya met_ber_12@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirler


ercan

8 Mayıs 2012 13:19

izmirden ben ercan yasım 25 çok zor durumdayım ve böbremin bir tanesini satmak istiyorum numaram 05368146670 acil lütfen sıfır eraj negatif


bedirhan

8 Mayıs 2012 13:26

merhaba ben bedirhan yasım 20 we sigara alkol kullanmıyorum acilen böbremin bir tanesine satmak istiyorum kan gurubum sıfır eraj negatif tel 05419202937


bedirhan

8 Mayıs 2012 13:26

merhaba ben bedirhan yasım 20 sigara alkol kullanmıyorum acilen böbremin bir tanesine satmak istiyorum kan gurubum sıfır eraj negatif tel 05419202937


yıldırım

10 Mayıs 2012 11:00

böbregimi satmak istiyorum


emrah

14 Mayıs 2012 18:28

manisalıyım 25 yaşındayım acilen böbregi mi satmak istiyorum arh + pozitif kan grubum numaram 0532 472 01 36 email. adresim emrahbilgi@hotmail.com fiyat 75tl


emrah

14 Mayıs 2012 18:29

manisalıyım 25 yaşındayım acilen böbregi mi satmak istiyorum arh + pozitif kan grubum numaram 0532 472 01 36 email. adresim emrahbilgi@hotmail.com fiyat 75tl


devrim

21 Mayıs 2012 19:54

BÖBREĞİMİ SATIYORUM İLGİLENEN VEYA HASTASI OOLANLAR ARAYA BİLİR 0535 035 30 37 A RH + yorgun_demokrat_devrim@hotmail.com


çok ihtiyaçtan

4 Haziran 2012 11:58

Çok çorcum var acil ödemem lazım onun içinde böbreğimi satışa çıkarıyorum 38 yaşındayım ARH POZİTİF Kan grubum sağlıklıyım Allahım tüm kardeşlereme şifalar nasip etsin başka çarem yok inanaın..


kara

9 Haziran 2012 22:23

hiç hastalık geçirmedim arh(-) fiyat 165.000 ytl turgaygum@hotmail.com mail.


ALİ

17 Haziran 2012 15:23

BÖBREĞİMİ BAĞIŞLAMAK İSTİYORUM.KAN GRUBUM.0 RH +..HERHANGİ BİR RAHATSIZLIĞIM YOK.CİDDİ ALICILAR ARASIN.. 537 398 7388


ali

19 Haziran 2012 17:09

BÖBREĞİMİ BAĞIŞLAMAK İSTİYORUM..KAN GRUBU 0RH+ DIR.CİDDİ HERHANGİ BİR RAHATSIZLIĞIM YOKTUR…ANLAŞIRSAK SORUN YOK YAŞ 32..CİDDİ ALICILAR ARASIN.. 537 398 73 88


ismail

29 Haziran 2012 11:02

19 yasdındayım herhangıbı bır hastalıgım bulunmuyo bobregımı satmak ıstıyorum tel 531 986 42 96 acill


yavuz

12 Temmuz 2012 14:04

Merhaba ;

29 yaşındayım İstanbulda ikamet ediyorum.
Herhangi bir sağlık problemim olmayıp, alkol kullanmıyorum.Kan grubum AB rh (+)
Böbreğimin birini ihtiyacı olan birine bağışlamak istiyorum .
Lütfen aracılar aramasın.
Fiyat :120.000 TL + masraflardır. Mail atarsanız iletişime geçerim.yvzyayla@yandex.com.tr


erol

14 Ağustos 2012 15:48

ben erol böbreğim,n tekini satmak istiyorum 05345624108 den bana 24 saat ulaşabilrsiniz gayet sağlıklıyım karaxciğerde verebilirim hasta kadın ve bekarsa evlenme yoluyla verebiliriz ve kanunlara uygun hemde kolay olur erkek olsada bekar yakını vars onunlada evlenme yöntemiyle olabilir kan gurubum 0 rh +


DURAN

29 Ağustos 2012 09:43

ask_678am@hotmail.com acilen böbregimi satmak istiyorum


Kadir

5 Ekim 2012 06:17

Merhaba arkadaşlar.İhtiyacımdan dolayı böbreğimi vermek istiyorum.Elazığda oturuyorum 29 yaşındayım herhangi bir sağlık sorunum yok çok şükür.


yasin

8 Ekim 2012 13:02

slm arkadaşlar maddı sıkıntılar sebebıyle bobregımı satma kararı aldım ıhtıyacı olan arkadaşlarımın ırtıbata gecmesi onemle rıca olunur herkese acil şifalar dilerim yasin….. 0533 088 11 98 yasin_bolat_35@hotmail.com


cemal demir

9 Ekim 2012 10:46

iyi diyosn da vergi borm ssk borcm bagkur borcm krdi kartlarma islerm bozuldu esnafm 4tne sskalı elamanm kaldi 5ydr onlarda ödeyemyorm cok fena daraldm bana borclrmdatolm 250bntl olmuş bana bagış yana bnde böbregimi brini bagışlıcm 41 yasnda kan grmda a erfztf dir nmrmda5534057898 daha ndym


emine

19 Ekim 2012 15:33

18yasındayım maddi sıkısıklıgımız yüzünden böbregimi satmak istiyorum


CENK

23 Ekim 2012 14:58

BÖBREĞİMİ BORÇLARIMDAN DOLAYI ACİL SATMAK ZORUNDAYIM.B RH (+) KAN GURUBU .TEL: 0 553 389 9607


serhat

7 Kasım 2012 19:19

ben de böbregimi satmak ıstıyorum ılgılenen varsa mail atsın..serhat–uslu256@hotmail.com


Kenan ADANALI

22 Kasım 2012 07:01

30 yaşındayım Gayet sağlıklı biriyim Kan Grubum 0 RH (-) Adanada ikamet ediyorum Bankalara olan borçlarımdan dolayı çok zor durumdayım dünya tatlısı bir kızım ve çok sevdiğim bir eşim var onlar için canımı bile verebilirim gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarla görüşmek isterim 80.000TL. yardım karşılığında bir böbreğimi bagışlamak istiyorum ihtiyacı olan arkadaş biran önce Sağlığına kavuşsun bende biran önce borçlarımdan kurtulayım


cemal

28 Kasım 2012 13:52

41yasnda istnbulda oturan bir esnafm ck cidi ve samimi olarak katlyorm borclarm gercektn cok önemli bn böbregimi yada kara cigerimi bana borclarmda yardmcı olacak kim varsa cok samimi ve cidi olarak bnde hemn cok acil bni arayn kn grbm agrb art erc pozatif nmrm04340781995


27selcuk

2 Aralık 2012 23:51

ben bankalara borcumdan dolayı böbreğimi satı yorum
orh+ kan gurubum tel:05321691009(75,000tl) ciddi alıcılar arasın


aşksız

7 Aralık 2012 14:22

A Rh- kan gurubum böbreğımın bırını satıyorum ılgılenenler faceden msj atsın kalpsizkalpmenn@hotmail.com


aşksız

7 Aralık 2012 14:31

ARh- kan gurubum böbreğımın bırını satıyorum ılgılenen faceden bana ulaşsın ersin eroğlu kalpsizkalpmenn@hotmail.com ayrıca istda yaşıyorum yaş 25


ibrahim enes

14 Aralık 2012 20:03

cocugumun ameliyati icin bobregimi satmak istiyorum.madii durumum cok kotu.ilgilenmek isteyenler ulassinlar bana ibrahim474750@hotmail.com


kader

17 Aralık 2012 10:33

evet satanlar arasında bende varım ne yazıkki hayat yoksa devam etmiyor A RH+
05317222409 68 DOĞUMLUYUM HER HANGİ BİR SAĞLIK SORUNUM YOK


naim

27 Aralık 2012 18:11

İHTİYACTAN BOBREGİMİ SATMAK İSTİYORUM 0RH POZATİF KAN GRUBUM TL 05357660865


haci

5 Ocak 2013 10:11

bem çok zordurumdayım böbreğimi satiyorum alanlar hemen beni arasın 05323952493


salim

5 Ocak 2013 14:44

böbregimi satmak istiyorum alıcılar mutlaka arasın05368667771 aklimagelmedi86@hotmail.com


ali genç

6 Ocak 2013 17:05

slm ben böbreğimi başlamak isdiyorum nasıl yapabilirim 0535 434 95 35


haci

7 Ocak 2013 10:35

çok zordurumdayım acilen böbreğimi satmam lzım burçluyum evime dünemiyorum allah için alanlar varsa erken beni arasın tel 05367020109


YUSUF

15 Ocak 2013 03:54

selam 25 yasındayım kan grubum B RH+ bobregımı satmak ıstıyorum http://mailto:YYyvsYY@hotmil.com ılgılenenlerın burdan ulassın..


yusuf

16 Ocak 2013 20:43

B rh+ KAN GRUBUM 25 YASINDAYIM BOBREGIMI SATMAK ISTIYORUM 537 999 3 999 MAIL: http://mailto:YYyvsYY@hotmail.com konuyu cıddıye alanlar arasın lutfen samımı olanlar..


ALİ

18 Ocak 2013 17:26

EVİMİZDEN ATILIYORUZ BANKA BORCU YÜZÜNDEN EŞİM HAPSE GİRECEK 3 YAŞINDA Bİ KIZIM VAR ONU YURDA BIRAKMAK İSTEMİYORUM.EŞİM VE BEN HANGİMİZİN Kİ UYARSA BÖBREK VEYA KARACİĞERİMİZİ VERİCEZ.HERHANGİ BİR SAĞLIK SORUNUMUZ YOK.EŞİM VE BENİM KAN GRUBUM A RH + .TELEFONUMUZ YOK BİZİM MSN DEN ULAŞABİLİRSİNİZ ecrinsaymaz@hotmail.com


serhat

26 Ocak 2013 11:08

böbrek satın almak isteyenler ben böbreğimi satmak istiyorum maddi sıkıntıdan dolayı alıcıların mjını bekliyorm serhatnazli_@hotmail.com mail adresm


kaan

3 Şubat 2013 22:43

istanbulda yaşıyorum 39 yaşındayım 0rh(+)maddi sıkıntılarımdan dolayı böbreğimi bağışlamak istiyorum türkiyenin her yerine gelirim 35 bin tl ……0544 286 33 50


halil

26 Şubat 2013 15:17

bn çorlu dan halıl bobregımı satmak ıstırum borcum var 05437207334


Ahmet

8 Mart 2013 00:54

Merhaba ben ahmet yaşım 45 istanbul da yaşıyorum acil ihtiyaç tan bobreyimi satmaya karar verdim hiç bir hastalık yaşamadım irtibat telefonu 05376890716


erdi

14 Mart 2013 23:16

22 yasındayım 0 rh+ böbregimi satmak istıryorum 05442111958


erdi

14 Mart 2013 23:20

22 yasındayım 0 rh + böbregimi satmak ıstıyorum 0544 211 19 58


canca

17 Mart 2013 13:50

böbreğimi kızımın tedavisi için satmak istiyorum ama durum çok acil dönerseniz sevinirim


murat

19 Mart 2013 13:28

0rh+ 40 yaşındayım.maddi sıkıntımdan dolayı böbreğimi bağışlamak istiyorum.ciddi ihtiyacı olan lar arasın 05422473296


yok

19 Mart 2013 14:14

acilen bobremı satmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim


Rumuz

30 Mart 2013 19:48

a rh [+] kana sahibim böbregimi satmak istiyorum 150.00tl ye


almila

6 Nisan 2013 13:33

mrb ben adanadan almila 32 yasındayım saglık durumum çok ii borçlarımdan dolayı böbregimin birini satıyorum acil adresim senemsuyelmis@hotmail.com msj atarsanız yada numara bırakırsanız ben size dönerim tskler


hakan34

26 Nisan 2013 00:17

çok acil böbreğimi satmam gerekiyor hiçbir sağlık problemim yok arh+ ihtiyacı olanlar 0 537 301 19 75 veya aracılık yapabilecekler lütfen arasın


berat

29 Nisan 2013 08:12

selam .. böbregimin tekini satmak istiyorum citti olanlar arasın lütfen .. izmirr


beratt

29 Nisan 2013 08:14

ciit olan lar arasın görüşelim ..0535 056 33 20


berat

3 Mayıs 2013 08:16

acil ihtiyacdan dolayı böbregimi satmak istiyorum 0535 056 33 20


yoksul

7 Mayıs 2013 21:21

ben ihtiyacımdan dolayı böbregimi satmak zorundayım başka carem kalmadı olsa zaten bu yolu secmezdim ilgilenen varsa beni cepten bulabilirler 0545 590 34 35 kan grubum ab-rh pozitif


Hugh

7 Mayıs 2013 21:32

Çok acillll böbreğimi satıyorum hugh_izmir@hotmail.com adresinden iletişime geçebilirsiniz lütfen ciddi olanlar iletişime geçsinler 0rh+ kan grubu


serkan

11 Mayıs 2013 09:56

satılık böbrek brh+ 5065449939


HATAY

13 Mayıs 2013 13:07

Bana 0Rh BOBREK LAZİM arkdaslar AMA vereck kisinin yasadigi sehir HATAY/ANTAKYA olmasi sart bide yasi 30un altinda olmali bildiginiz tanidiginiz varsa lutfen bana yazsin mail adresim olumsuzbir-hayat@hotmail.com ekleyin yada msj atin konusalim bn ciddiyim anlasirsk eger hmn islemlere baslariz tum zor durumda olanlara allah sabir versin herkeze gecmis olsun bide tum yorum yapanlara sesleniyom yasadiginz sehri yazin


tuncay acıkgöz

13 Mayıs 2013 19:14

böbregimi acil satmak zorundayım 50 bin tlye ihtiyacım var ggerçekten işi olan ullaşşsın bana 05347984083


HAKAN34

14 Mayıs 2013 23:14

Acil böbreğimi satmam gerekiyor borçlarımdan dolayı intiharın eşiğine geldim istanbulda yaşıyorum arh+ kan grubum 28 yaşındayım hiçbir sağlık sorunum 0537 301 19 75 yok ihtiyacı olanlar veya yardımcım olabilecekler arasın lütfen


ilkerrr16

15 Mayıs 2013 08:16

bursa karacabeydenim borclarım nedeniyle bobregimi bagıslamak istiyorum yetmişbinliraya ciddi olanlar arasın 05348651640 numaram kangurubum 0 rh pozitif


Kadir

17 Mayıs 2013 23:32

19 yaşındayım böbreğimi satmak istiyorum 0553 411 56 66 acil ararsanız iyi olur


musti

22 Mayıs 2013 11:59

böbreğimi satmak istiyorum acil abrh(+) tel0543 885 15 48


musti

22 Mayıs 2013 12:01

böbreğimi satmak istiyorum acil ab rh(+) tel 0543 885 1548


Zafr

23 Mayıs 2013 11:12

1982 doğumluyum arh+ 25.000 acil zfrkls@yandex.com


murat

26 Mayıs 2013 02:42

27 yaşındayım 0 rh+ kan grubum.borclarım yuzunden acil böbregimin tekini satıyorum 0507 831 8300


serkan

27 Mayıs 2013 18:04

böbrek karaçiğer 05065449939


caresiz

31 Mayıs 2013 15:25

maddi sıkıntılardan dolayı acil satlık böbrek.brh+ oryan_21726@hot 05078400184


semih yıldız

4 Haziran 2013 16:22

maddi sıkıntılardan dolayı satlık karaciğer böbrek ciddi alıcılar arasın.brh+ oryan_21726@hot 05078400184


bahtiyar

21 Temmuz 2013 15:14

böbrek satiyurum cok acil para lazim kizim hasta kalb hastasi amaliyata para lazim başka bir haram kalmainca satiyörum fiyati 50000 tl anlaşa biliriz tel 05366512629


cansum

16 Ağustos 2013 12:19

Bobregimi satmak istiyorum05071157790.


İLKAY

7 Kasım 2013 23:55

BOBREK SATMAK ISTIYORUM ACIL PATA HITYACIM VAR150 .000


mecbur

20 Kasım 2013 09:17

facem engin_5110@hotmail.com kan gurubum 0+rh


mutlu

28 Kasım 2013 07:14

ben ihtiyacı olan bir hastaya böbreğimi satmak istiyorum lütfen ilgilenen arasın no 0543 582 57 97 bütün ihtiyaç sahiplerine acil şifalar


Celal

1 Aralık 2013 09:50

05078705079 böbrek


confidant

1 Aralık 2013 21:11

1977 doğumlıyım a eraç pozitif kan gurubum sigara alkol kulanmıyorum sağlıklıyım böbreyımın tekını satmak istıyorumm telım 0 539 718 53 23 ilgılenen cıdı anlamda ihtıyacı olan arasınn beklıyoruum


murat

3 Aralık 2013 08:22

ihtyac ıçın gercekten böbrek alacaklar lütfen msj atın yasım 21 5432726848


mechul

3 Aralık 2013 16:39

arkadaslar uygun fiyata vercem yasım 20 cok acil oldugu için uygun vercem msj brakın ilgilenenler5432726848


Ciddi

5 Aralık 2013 15:42

25 Yaşındayım ve maddi problemlerden kaynaklı olarak böbreğimin tekini satmak istiyorum.. Alkol tüketimi yada herhangi bir rahatsızlık yaşamadım.. 15 ile 20 bin arası istiyorum … Lütfen ciddi lanlar irtibata geçsin irtibat için emrecem_009@hotmail.com


hilaliahmer

10 Aralık 2013 23:12

maddi sıkıntılarımdan dolayı böbregimi satıyorum 27 yasındayım kan grubum A RH+ ilgilenenler hilal-i_ahmer@outlook.com adresine mail atsınlar


arda

11 Aralık 2013 13:11

böbreğimi satmak istiyorum borcumdan dolayo numaram 05418893430


arda

11 Aralık 2013 13:20

selam adım arda borclarımdan dolayı böbreğimi satmak istiyorum yaşım 32 1.82 boyundayım sağlıklıyım alkolum yokdur45.000 tl satıyorum ulaşmak isteyen arkadaşlar 05418893430


sezai1

17 Aralık 2013 15:16

Açil İhtiyaçtan böbregmi satıyorum 05342736108


metin

19 Aralık 2013 03:48

bobregimi satiyorum kan gurubum b rh negatif istanbulda oturuyorum ilgilenenler arasin 5382045812


recai

19 Aralık 2013 09:47

merhaba 28 yaşındayım maddı sıkıntılardan böbreyimi satmak istiyorum kan a eraj pozitif 05349430894 not.fiyat bedeli 160bintl


murat Pektaş

22 Aralık 2013 00:40

Merhaba maddi sebeblerde dolayı bir böbreğimi satıyorum brh+ kan gurubum sağlıklı yapidayim 05055425567 irtibat numaram


ekobozo

4 Ocak 2014 21:36

Merhaba. ARH+ kan grubum. Ciddi alıcılar mail ile irtibata geçebilirler. erkanbozkurt1983@gmail.com


hakan

11 Ocak 2014 20:32

Ihtiyaçtan dolayı böbreğimi satıyorum 25 yaşındayım 0rh+kan grubum 05443945651


dertli

13 Ocak 2014 20:24

Abeeraşpotif ankaradayım bende bağış yapıcam 5383823656


hakan

15 Ocak 2014 22:43

33 yasindayim izmir b rh+ 05415113082


burak can

25 Ocak 2014 17:43

MADDİ DURUMU IYI OLANLAR OTURDUĞU YERDEN AHKAM KESMESİN,DURUMLARI İYİ OLDUĞU HALDE KİMSEYE YARDIM ETMEYİP BEN NASIL KAZANDIM ODA KAZANSIN ÇALIŞSIN DEMESİN,DÜNYANIN BİNBİR TÜRLÜ HALİ VAR VE EMİNİM ONLAR BUNU GÖRMEMİŞLER,BELKİ DÜŞMÜŞLERDİR ZOR AMA EMİNİM BİRİLERİ İLLAKİ YARDIM ETMİŞTİR,ORGANINI SATANI HOR GÖZLE GÖRMEK DEMEK ONLARIN NEDEN BU DURUMA DÜŞTÜKLERİNİ YA ANLAMAK İSTEMEDİKLERİNDEN YADA VURDUM DUYMAZ OLDUKLARINDANDIR.BENDE SATIYORUM HADİ BENİDE AYIPLAYIN VARYEMEZLER 0533 8887874


adem meydan satlık böbrek ara

2 Şubat 2014 21:23

satlık böbrek acil


mustafa caner

7 Şubat 2014 12:29

böbregimi bagışlı yorum 536 234 80 07


ali bursadan

13 Şubat 2014 16:28

slm bursadan bobrehımı bahıslamak ıstıyorum 05352004389


şule

16 Şubat 2014 11:00

üç çocuğum var ve çok zor durumdayım eşimi kaybettim ev sahibi evden atıyor faturaları ödeyemiyorum ekmek bile alamıyorum tek çarem bu yalnız bir kadınım 3 çocuk anasıyım ne yapabilirim hiç bir yardım destek almıyorum vermiyorlar koltuk takımım var diye yanlış okumadınız sosyal yardımdan yardım talebinde bulundum eve geldiler koltuk takımım var diye vermediler böbreğimi satım çocuklarıma bakmak istiyorum yardımcı olun lütfen


mehmet

26 Şubat 2014 06:23

5535422654 acil böbreğini satiyorum


mehmet

26 Şubat 2014 06:24

5534522654 acil böbreğini satiyorum


İsmail

26 Şubat 2014 16:46

1983 doğumlunun kan grubum a rh pozitif acil böbreğimi sarıyorum 185000 tl ciddi olanlar yazsın ismailgullu@mynet.com seyahat sorunum yok


asalet22

1 Mart 2014 11:58

Acil.paraya ihtiyacim oldugu icin bobregimin tekini.satmak.istiyorum karacigerimdende parca verebilirim fiyat ayni.55.000.00TL edirneliii22@hotmail.com adresine mail atin A RH(-)kan grubum sigaram vae alkol hic kullanmadim 25 yasindayim


umut

4 Mart 2014 13:03

İhtiyactan bobregimi satmak istiyorum 23 yasindayim A rh – kan grubum tel:0531 490 68 38


YLC

5 Mart 2014 15:56

29 yaşında esnafım dükkanımı bataktan kurtarmak için böbreğimi ihtiyaç sahibi birine satmayı düşünüyorum A RH + POZ 05360136577


yücel

17 Mart 2014 13:37

ACİL…. 0.RH-NEGATİF BÖBREĞİMİ MADDİ ZORLUKLAR BORÇLARIM OLDUĞU İÇİN ACİLL…..BAĞIŞLIYORUM CİDDİ OLANLAR …lütfen…mail atınn…yucelbagryank@gmail……bekliyorum


omer

18 Mart 2014 10:58

antalya manavgatta yasiyorum acil bobregimi satmak istiyorum 0541 445 2254 acilllll


yusuf

19 Mart 2014 23:10

herkesin derdi kendine.bende böbrek ve karaciğerimi satmak istiyorum.izmirliyim.05385241168


eğitim

22 Mart 2014 07:55

Böbreği mi satmak istiyorum eğitim masraflarimdan dolayii ciddi alicilar 0533 319 91 54


horoz

24 Mart 2014 19:04

37 yaşındayım çok borçluyum mecbur kaldığım için böbreğimi satmak istiyorum kan gurubum B rh(+) 60000 TL verene satacağım


avci

10 Nisan 2014 23:44

Maddi sikintidan dolayı bobregimi satiyorum malatya ve cevre iller


* Lütfen yorum yazarken Türkçe imla ve yazım kurallarına dikkat ediniz.


Sponsor


Video izleriz - Videoizleris.org: Film izle, dizi izle ya da sinema fragmanlari ile yeni ve en cok izlenen ya da dinlenen video kliplerini izleyebilirsiniz. Yani kisacasi aklina gelen seyin videonu izleyin. Kaliteli videolar izleme sitesi... sinema
video izle izle video videolar videoizleris video izleris
X